Qetsori puth në buzë Sabianin (VIDEO)

Gjatë mbrëmjes dedikuar vetëm djemve, Qetsori në një moment ka vendosur që të mos i përgjigjet pyetjes dhe ka kryer dënimin.

Ai preferoi mos të thoshte emrin e ish-të dashurës së fundit dhe për këtë arsye zgjodhi dënimin, i cili ishte që të puthte në buzë një nga djemtë.

Banori zgjodhi të puthte në buzë Sabianin, ndërkohë banorët e tjerë qeshën teksa panë puthjen e papritur.

Mbrëmë Vëllai i Madh vuri djemtë e shtëousë përballë një sfidë. Ata duhet ti përgjigjeshin pyetjeve të tij, ose përndyshe duhet të zgjidhnin dënimin.

Video:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu