Sërish shtrenjtohet nafta në Maqedoni

Çmimi i naftës dhe vajit ekstra të lehtë do të shtrenjtohet për gjysmë denari pas mesnatës. Këtë e bëri të ditur sot Komisioni Rregullator i Energjetikës. Çmimi i benzinës mbetet i pandryshuar.

Çmimet e derivateve sipas vendimit aktual:

Nafta: 81.00 denarë/l

Vaji ekstra i lehtë: 79,00 denarë/l

Benzina BS-95: 76,00 denarë/l

Benzina BS-98: 78,05 denarë


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu