Ballina Etiketimet Denoheni

Etiketim: denoheni

Maqedoni: Nëse i bëni këto veprime gjatë zgjedhjeve, do të dënoheni...

Dënime të larta me para dhe burg parashihet për rastet e shkeljeve të rregullave të procesit zgjedhor të 11 dhjetorit të këtij viti, njofton...

Ligjet e çuditshme: Nëse i bëni këto gjëra në SHBA, mund...

Në Amerikë, një pjesë e ligjeve janë të çuditshme. Për fat të mirë, shumica prej tyre nuk zbatohen sepse imagjinoni t’ju dënojnë vetëm pse...

Lajmet e fundit