Ballina Etiketimet E re

Etiketim: e re

Qeveria e re maqedonase, një aleancë mes Gruevskit, Ahmetit dhe pakicës...

E ndërsa kampet politike në Maqedoni janë të heshtura, kur kanë mbetur dhe tre ditë nga përfundimi i mandatit të Gruevksit për të formuar...

Arabët zbulojnë “naftën” e re

Plani i inxhinierëve arabë parashikon që të ardhurat nga energjia diellore të marrin hov në tremujorin e ardhshëm. “Unë pres që në tremujorin e parë...

Zhernovski: Gruevski kërkon shpëtim në nxitjen e një krize të re

Kryetari i komunës Qendër të Bashkisë së Shkupit, Andrej Zhernovsi, është deklaruar për fillimin e procesit gjyqësor për rastin e sulmeve ndaj tij dhe...

Lajmet e fundit