Ballina Etiketimet Ministria e shendetesise

Etiketim: ministria e shendetesise

Todorov: Nuk kemi shëndetësi ideale, por ajo vazhdimisht po zhvillohet

Shëndetësia nuk është ideale, ka dhe do të ketë shumë probleme dhe sfida, por çdoherë kur e vlerësoni bëni nëpër prizmën e krahasimit –...

Lajmet e fundit