Ballina Etiketimet Thumb

Etiketim: thumb

Një politikan shqiptar nga Maqedonia nuk merr pjesë në inaguarimin e...

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe më gjerë në botë gjithçka është në ethet e pritjes të solemnitetit me të cilën do inaguarohet...

THUMB/ BDI vendimin për hyrjen në qeveri do e merr pas...

Pasi sot presidenti, për pak konsensual, i BDI-së Ivanovi ia dorëzoi mandatin kryetarit të VMRO-DPMNE-së të akuzuarit nga PSP, Nikolla Gruevski BDI pritet këtyre...

THUMB/ Për të ruajtur mandatin ndryshon llagapin: “Kali i Shemës” bëhet...

Pas analizave të shumta dhe luftës me numra nëpër degë dhe nëndegë të BDI-së është vendosur që të bëhet ndryshim i mandateve nëpër njësitë...

BDI u gjen punë administratorëve të pasistemuar

Një problem madhor që shqetësonte prej vitesh administratorët që merrnin pagë duke qëndruar në shtëpi, tashmë mori fund dhe ju gjet zgjidhja. Nga burime...

Lajmet e fundit