Ballina Etiketimet Zgjedhja

Etiketim: zgjedhja

Nëse zgjedhja është mes Gruevskit dhe Perëndimit, ajo nuk do shumë...

Bashkëjetesa mes shqiptarëve dhe maqedonasve nuk ka qenë ndonjëherë e lumtur dhe nuk ka buruar nga dashuria. Shqiptarët në Maqedoni nuk janë aq të fortë,...

Lajmet e fundit