Të gjitha njoftimet për bomba në shkollat ​​e Shkupit janë të rreme

Janë bërë të gjitha kontrollet e nevojshme në lidhje me raportimet e sotme nga shkollat ​​e Shkupit (dy shkolla fillore dhe 14 shkolla të mesme),.

Pas mesazheve të pranuara në adresat elektronike me kërcënim për mjet shpërthyes, dhe është konstatuar se këto janë alarme të rreme, njofton MPB-ja.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu