Udhëtoni me WizzAir, njoftim i rëndësishëm për rregullat e reja

Për arsye operacionale, sportelet e kontrollit mbyllen saktësisht 60 minuta para fluturimit tuaj nga aeroporti ndërkombëtar i Shkupit.

Prandaj, planifikoni të arrini në aeroport në përputhje me rrethanat, në mënyrë që të keni kohë të mjaftueshme për regjistrimin dhe / ose kontrollin e bagazhit.
Pas regjistrimit, menjëherë vazhdoni në pikat e kontrollit të sigurisë.

Te portat duhet të jenë të pranishëm për hyrje në avion jo më vonë se 30 minuta para kohës së planifikuar të fluturimit.
Për të bërë një kontroll më të efektshëm, siguroheni që është gjithçka në rregull me dokumentin e udhëtimit.

Ju lutem vini re se Wizz Air ka një politikë të rreptë lidhur me bagazhet e lejueshme. Nuk mund të garantojmë që të gjitha pjesët e bagazheve të dorës do të vendosen në kabinën e pasagjerëve të avionit. Kur të arrihet numri maksimal i bagazheve në kabinën e avionit, për lehtësinë tuaj dhe në mënyrë që avioni të fluturojë në kohë, bagazhi juaj mund të vendoset në pjesën për bagazhe të avionit.

Nëse nuk arrini në kohë për të hyrë në aeroplan, bagazhi juaj do të shkarkohet dhe avioni do të fluturojë pa ju.

data-full-width-responsive="true">

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu