Visi bisedon me Oltën: Kam thënë që ti aktron

Visi i ka thënë Oltës që ajo aktron. Këtë mendim ai shprehet ta ketë pasur edhe për disa banorë të tjerë.

Por pavarësisht kësaj ai tha se çdokush ka sjelljen e vetë dhe se ai nuk është askush të gjykojë.

Olta tha se është mendimi i tij dhe ka të drejtën ta shprehi.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu