Zaev konfirmon publikisht zgjerimin e qeverisë me 3 parti të reja

Kryeministri Zoran Zaev ka konfirmuar sot zgjerimin e koalicionit qeveritar me Partinë Demokratike Shqiptare, Lëvizjen BESA dhe me Lidhjen e Romëve të drejtuar nga Amdi Bajrami.

Ai ka folur për gazetarët pas përfundimit të seancës gjyqësore për rastin “Mitmarrja”.

Ja deklarata e kryeministrit Zoran Zaev!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here