2.5 milion euro ndihmë nga qeveria për të prekurit nga vërshimet

everia në seancën e saj të fundit ka vendosur që të dëmtuarve nga vërshimet tu ndahen ndihmë paraprake prej 2.5 milion euro dhe jo 1.5 siç u tha më herët, ka bërë të ditur kryeministri i Qeverisë, Emil Dimitriev. Ai ka informuar se rebalanci i Buxhetit që sot do të dorëzohet në Kuvend që të sigurohen edhe 2 miliard denarë në mënyrë që të kompensohen të prekurit nga vërshimet.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu