Dembelat e Parlamentit

Liderët e dy partive shqiptare Ali Ahmeti i BDI-së dhe Menduh Thaçi i PDSH-së gjatë përbërjes së deritanishme parlamentare kanë qenë deputetët me më shumë mungesa në Parlament. Kjo bëhet e ditur në të gjitha raportet e publikuar në kuadër të projektit “deputeti im”.

Ali Ahmeti nga BDI-ja dhe Menduh Thapi nga PDSH-ja, të cilët njëherit janë edhe deputetë, kanë më së shumti mungesa të arsyeshme nga seancat plenare. Në këtë listë janë edhe Hazbi Lika me shumë mungesa, Ermira Mehmeti, Risto Mançev dhe Amdi Bajram me mungesa rekorde.(INA)


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu