E bën shpesh, çfarë kuptimi ka realisht shqiponja e Sergio Ramos?

E kemi parë shpesh herë, mbrojtësin e Real Madridit dhe kombëtares spanjolle,Sergio Ramosin t’i festojë me shqiponjë.

Në fakt për ne shqiptarët, ai simbol është quajtur gjithmonë si shqiponja jonë, por në fakt, e vërteta e atij festimi që bën Ramos është ndryshe nga ajo që mendohet.

Simboli që formon Ramosi, është një pëllumb që konsiderohet si pëllumbi i paqes dhe nuk ka aspak lidhje me politikën, apo me ndonjë dedikim të veçantë të spanjollit.

Pra shqiptarët të mos gëzohen kot teksa shohin Ramosin duke festuar ashtu, apo të përpiqen t’i gjejnë ndonjë rrënjë shqiptare nga origjina e tij.

Gjithashtu edhe serbët të mos ndihen të provokuar…. Ramos, shiko punën ti vëlla!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here