Familjarët e rastit Monstra apelojnë për dalje masovike të votuesve në Tearcë

U lutem qytetareve te Tearces, ne emer te gjith te burgosurve shqiptar, te pafajshem, te sakatosur e syrgjynosur, te maltretuar, te rrahur e te poshteruar nga regjimi i VMRO-BDI te ken kujdes dhe mos te sillen Indiferent, te ftuar nga matrapaz e kontrabandues te votave, njerez te papergjegjshem qe ftesen e kane me prapavije dhe per perfitime personale qe mos te dalin ne votime me pretekstin se ceshtja eshte ne mes partive maqedone.

Po, do te thoshim edhe ne sikur keto zgjedhje te ngjajne dikun jasht vendit dhe mos te ken lidhje me neve.
Ne duhet te kemi parasysh qe 4 vjetet e ardhshme a do te mundemi ta durojme kerbacin e Jankullovskes, rrahjet e nxenesve neper autobus, burgimet e perjetshme te shqiptareve per politikat e tyre shoveniste dhe vjedhjen e ekonomise tone?!
Per kete shkak Apeloj te dilni ne votime dhe ta ndeshkoni kete regjim dhe te votoni per nje opcion te ri i cili po premton zbardhjen e te gjitha rasteve politikisht te montuara, nje jete dhe te ardhme te re, e nese opcioni i ri nuk i permbush keto premtime do te perballemi edhe me te dhe me nuk do te ket Pardon dhe permbajtje!

Ne emer te Keshillit Organizativ per rastin “Monstra”
Bedri Ajdari


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu