“Fatura prej 1.000 euro për një muaj! Edhe cilit vendbanim po ia paguan rrymën Haraçina?” (FOTO)

“Haraçina nuk paguan rrymë”, akuzë e pabazë e paragjykuese.

Realiteti është se Haraçina paguan rrymën, madje jo vetëm ate që e harxhon po edhe ndonjë faturë të ndonjë vendbanimi ku jetojnë të tjerët.

Një muaj rrymë, për një shtëpi që ngrohet me dru 58.012,00 denar dhe tjetra 63.709,00 denar

Kjo nuk ju kalon, do të ngrisim zërin në të gjitha nivelet.

Turp u qoftë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu