Hoxha nga Shkupi: “Boll më me xhamia se u lodhëm, të ndërtojmë shkolla e spitale” (VIDEO)

Shtrohet pyetja, cfare do të thoni për opinioni e hoxhës? Hoxha në mënyrë të hapur shpreh mendimin e tij. Ai kërkon që institucionet dhe mileti të veproj me kokë të qetë dhe të shëndoshë!-Hoxha kërkon që të investhet aty ku ka nevojë mileti.

Të investohet në spitale. Sepse, sepse gjithë sipas hoxhës, shqiptarët po enden nëpër spitalet të huaja, Të investojmë në foshnjore.“- tha ai.

“Me investu në ndërtimin e spitaleve, boll me xhamia se u lodhëm, çdo fshatë ka 3 ose 4 xhamia, çdo lagje ka xhamia”- tha hoxha.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu