Ivanovi skandaloz, del me komunikatë se nuk e takon zyrtarin amerikan Hojt Ji

Hojt Ji Zëvendës Ndihmës i Sekretarit të Shtetit për Evropë dhe Euro-Azi në departamentin e Shtetit i cili vjen për vizitë në Shkup të Hënën do të ketë takime me liderët e partive politike, mirëpo jo edhe me Kryetarin e Shtetit Gjorge Ivanov. Nga kabineti i tij njoftojnë se për shkak të angazhimeve të caktuara më parë nuk do të mund të realizohet ky takim.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu