Ja kë takoi Talat Xhaferi mbrëmë

Kryetari i Kuvendit maqedonas, Talat Xhaferi ka pritur mbrëmë në takim ish-kryetarët e mëhershëm të Kuvendit.

Edhe pse janë ftuar të gjithë ish-kryetarët, në takim nuk shkuan Ljubisha Georgievski, Savo Klimovski dhe Trajko Veljanoski, por vetëm Stojan Andov, Tito Petkovski dhe Nikolla Popovski, njofton portali Faktor.

Klimovski ka konfirmuar mospjesëmarrjen për shkak të angazhimeve të patjetërsueshme, kurse Ljubisha Georgievski, ka deklaruar se thjeshtë nuk ka dashur që të shkojë.

Sipas këtij portali, takimi ka zgjatur më shumë se një orë dhe se janë shkëmbyer mendime për funksionimin e Kuvendit.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu