Janeva: I dëbova Çavkovin dhe Andonovin nga DSK-ja

Prokurorja Speciale Katica Janeva sonte në “Top Tema” në Telma edhe një herë ka potencuar se kanë hasur në obstruksione rreth mbledhjes së provave dhe nuk e ka të qartë se pse sonte kur kanë hyrë në DSK, atje kanë ardhur edhe zv/ministri plotësues i policisë Oliver Andonov dhe ish ministri dhe drejtori i Byrosë për siguri publike Mitko Çavkov.

“Në fillim i injorova pasi e dija se na defokusojnë nga ajo që kishim ardhur. Por kur pashë se që të dy këmbejnë disa letra i dëbova nga DSK dhe më pas ata dolën të mbajnë pres konferencë”, ka thënë Janeva.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu