Janeva “nokauton” Milloshovskin: Jam e koncentruar të dëgjojë si në bombat e Zaevit

-Komisioni për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive edhe sot ka vazhduar seancën ku prokurorja Janeva raporton për gjashtë mujorin e dytë të PSP-së. Ashtu si edhe dje,edhe gjatë seancës së sotshme nuk kanë të ndalur pyetjet provokuese drejt Janevës. Debuteti i VMRO- DBMNE se çfarë kapaciteti ka për ta udhëhequr PSP.

Ai mes tjerash pyeti se a ka mundësi që Janeva të hynë në akademinë për gjykatës dhe prokuror publik me kriteriumet që kërkon kjo akademi. Ndaj kësaj Janeva gjithë fjalimin e tij e dëgjoj me kufje, dhe tha se ka qenë shumë e koncentruar njëjtë sikur kur e ka dëgjuar në bombat e Zaevit në lidhje me aferat e përgjimeve. Ndërsa sa i përket kapacitetit të saj se sa mund ta udhëheqë këtë prokuroi Janeva i sugjeroi që të merë përgjigje nga ish shefi i tij Marko Zverlski.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu