Këtu mund ta ndiqni live meçin Tyson Fury – Sefer Seferi që fillon për disa minuta (VIDEO)

shumëpritur në boks në mes të Tyson Furyt e shqiptarit Sefer Seferi, pritet të fillojë pas orës 23:00.

Ndërkaq, rreth orës 22:30 do të fillojnë parameçet që do t’i prijnë duelit kryesor.

Meçin (dhe parameçet) mund t’i shikoni në linkun më poshtë:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here