Komunikatë “Grupit të UÇK-së Kradaku” lidhur me përpjekjet e grupit ‘Zjarri’ për ta sjellur në pushtet partinë tejet antishqiptare të VMRO-DPMNE-së

Në këto ditë të ftohta janari të vitit 2023 na janë ngritur peshë disa politikanë shqiptarë
në Maqedoni, të cilët duke e quajtur vetën grupi „Zjarri“ duan të bëjn kolaicion qeveritar me partin e VMRO-DPMN-së në opozitë, për ta sjell në pushtet këtë parti që punon për Bullgari dhe Rusi.

Për shqiptarët në Maqedoni as partia tjetër maqedone LSDM-ja nuk është e mirë, por VMRO-DPMN-ja është dhjetë herë më antishqiptare se LSDM-ja. Prandaj „GRUPI I UÇK-së KARADAKU“ iu drejtohet të gjithë shqiptarëve që jetojnë në viset e tyre në Maqedoni, që grupimin politik të ashtuquajtur „Zjarri“ ta paralizojnë dhe ta ballsamosin pa asnjë mëshirë. Gupimi „Zjarri“ për para të pista apo për poste të pista të premtuara nga krerët e VMRO-DPMN-së, dëshiron që shqiptarët në viset e tyre në Maqedoni t`i vendos nën tytellen e partisë tjetë antishqiptare të VMORO-DPMN-së. Për „GRUPIN E UÇK-së KARADAKU“ janë të dënueshme të gjitha kolaicionet e mëhershme dhe të ardhshme të forcave politike shqiptare me partin VMRO-DPMN-së. „GRUPI I UÇK-së KARADAKU“ i porositë partitë politike shqiptare në Maqedoni, që t`i harrojnë njëherë e përgjithmonë koalicionet e tyre qeveritare me partin VMRO-DPMN, sespe kjo është në të mirën e tyre dhe të shqiptarëve në Maqedoni.

Përshëndetje vëllazërore nga
„Grupi i UÇK-së Karadaku“


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu