Malishiq: Nga nesër do të ketë bukë për 33 denarë

Bukëpjekësit nga nesër do të fillojnë të prodhojnë bukë, por kanë paralajmëruar se do ta padisin shtetin. Këtë e ka bërë të ditur Goran Malishiq nga Grupacioni i industrisë së bukëpjekësve.

Grupi i industrisë së bluarjes dhe pjekjes sot ka marrë vendim që të ndërpresë grevën dhe të fillojë prodhimin dhe shpërndarjen e bukës së bardhë dhe gjysmë të bardhë me çmim të ngrirë prej 33 denarë.

“Bukëpjekësit u pajtuan me vendimin e mëparshëm, nga nesër të fillojnë me prodhimin e llojeve të caktuara të bukës varësisht mundësive të secilës furrë buke në mënyrë që t’ju përgjigjet kërkesave të konsumatorëve, por edhe të mbijetojnë në periudhën e vendimeve të gabuara të cilat i sjell qeveria, të cilat janë me pasoja ndaj industrisë së bukëpjekësve”, ka thënë Malishiq.

Industria do të fillojë me procedurë juridike, siç tha Malishiq, me qëllim që t’ju paguhet dëmi.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu