Menduh Thaçi: Do t’i lirojmë shqiptarët nga borxhet publike

Partia Demolratike Shqiptare ne vazhden e takimeve me aktivin e partise, sot pati takime me aktivistet e saj në Resnjë, Manastir dhe Ohër, ku u diskutua per situaten parazgjedhore. Takimi qendror u mbajt në Ohër. Kryetari Thaçi ne fjalen e tije premtoj se shqipetaret pas ketyre zgjedhjeve me fitoren e PDSH-se, do te çlirohen nga represioni ekonomik dhe ai politik.

”Ne do t’i permbahemi platformes politike te PDSH-se dhe ate do ta mbindertojme me dy elemente: Lirimin e shqipetareve nga te gjitha borxhet publike dhe Rishqyrtimin e te gjitha proceseve te montuara politike” – tha Thaçi.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu