Mobilizohen qytetarët për të ndihmuar banorët që kanë nevojë për ndihmë pas përmbytjeve në Shkup

Qytetar vullnetar kanë krijuar një punkt për tu solidarizuar dhe për të ndihmuar banorët dhe familjet në nevojë pas katastrofës së madhe që përjetuan banorët e Shkupit dhe sidomos banorët e Hasanbegut që humbën dhe familjarët e tyre, njofton InfoShqip.com.

Organizatorët e kësaj iniciative thonë se të gjithë mund të vijnë të marrin ujë për pije, ushqim dhe pelena për fëmijë, gjithashtu shprehen se të gjithë ato që duan të ndihmojnë mund të vijnëlirisht në këtë pikë takimi me nevojtarët
Ky  punk është hapur nga ora 13.00 afër Vero Center./InfoShqip.com/


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu