Muhamed Zekiri citon profetin Muhamed a.s në parlament para betimit

Deputeti nga rradhët e LSDM-së, Muhamed Zekiri, para se të bëjë betimin e tij si deputetë i Parlamentit të Maqedonisë, ka cituar profetin Muhamed a.s, njofton agjencia e lajmeve INA.

Ai është betuar se do të flasë të vërtetën dhe do ti realizoj premtimet e dhëna.

« Pejgamberi a.s ka thënë:

– Kur flitni thoni të vërtetën

– Kur të premtoni zbatojeni premtimin

– Kur të lihet diçka amanet, çone në vend

– Ruani nderin tuaj

– Ruani sytë tuaj nga të shikuarit haram

– Ruani duart tuaja (nga të bërit keq), është shprehu Zekiri


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu