Rrihen dhe plaçkiten fëmijët në mes të ditës në Shkup

Dy raste të rrahjes dhe plaçkitjes së fëmijëve në mes të ditës në Shkup janë paraqitur në polici vetëm gjatë ditës së djeshme.
Një djalë 16-vjeçar është sulmuar fizikisht dhe është vjedhur mbrëmë pranë Qendrës Transportuese në Shkup.

MPB njoftoi se rastin në polici e ka paraqitur vëllai i djalit të sulmuar. Ai ka treguar se rreth orës 19:25 në rr “Atanas Mitrev” në afërsi të Qendrës Transportuese vëllai i tij 16 vjeçar është ndalur nga ana e tre minorenëve të panjohur të cilët fizikisht e kanë sulmuar duke e goditur në pjesën e kokës. Me kërcënim me thikë kanë kryer plaçkitje, duke ia marrë zinxhirin e artë dhe kanë ikur, me ç’ka kanë përfituar kundërligjshëm pronë në vlerë prej rreth 12.000 denarë, apo 200 euro.

Edhe një djalë 17-vjeçar është sulmuar dhe vjedhur dje në Shkup. Rreth orës 13:50 në rr “Tome Toshiq” është ndalur prej tre personave të panjohur të cilët kanë përdorur forcë fizike dhe duke e qëlluar me send të fort në pjesën e kokës, i kanë marrë çantën e shkollës në të cilën ka pasur pajisje sportive dhe 150 denarë.

Polica njoftoi se po ndërmerr masa për zbardhjen e rasteve.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu