Sela: Regjimi po godet Strugën (VIDEO)

Edhe me rishikimin më të ri të buxhetit të shtetit, Struga përsëri është lënë pas dore, thotë autoritetet lokale dhe LSDM-ja opozitare në këtë qytet. Kryetari Zijadin Sela për Alsat thotë se pushteti qendror me këtë hap, dëshiron të diskriminojë Strugën dhe të gjitha rajonet me shumicë shqiptare.

Nga LSDM-ja në Strugë thonë se me rishikimin nuk janë paraparë mjete për asnjë projekt në Strugë dhe rajonin e saj.

“Në rishikim nuk ka mjete as për riparimin e spitalit të përgjithshëm dhe shtëpisë së shëndetit, për riparimin e pishinës së mbyllur, nuk ka mjete për riparimin e çerdhes së fëmijëve, e aq më pak për ndërtimin e një çerdhe të re, që është nevojë reale”, deklaroi Jovan Mitreski, deputet i LSDM-së.

Sipas LSDM-së me rishikimin e buxhetit nuk parashihen mjete të reja as për shkollat fillore dhe të mesme. Bllok- dotacionet në të holla ngelin të njëjta sikur vitin e kaluar kur për shkollat e mesme u parapanë 60 mijë euro më pak.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu