Ballina Etiketimet Cameri

Etiketim: cameri

Hapen klasat e para në gjuhën shqipe në Çamëri

Kryetarja e LMSHG-së Anila Kila jep një lajm të gëzuar për fëmijët shqiptarë në Artë dhe Atikë. Në këto dy qytete, tashmë klasat për mësimin...

Lajmet e fundit