Hapen klasat e para në gjuhën shqipe në Çamëri

Kryetarja e LMSHG-së Anila Kila jep një lajm të gëzuar për fëmijët shqiptarë në Artë dhe Atikë.

Në këto dy qytete, tashmë klasat për mësimin e gjuhës shqipe do të jenë pjesë e shkollave publike përkatëse.

Kila ka falënderuar autoritetet e bashkive në dy qytetet si dhe mësuesit e angazhuar në këtë mision.

Më sipër fjala e plotë e kryetares së LMSHG-së, Anila Kila. /albeu.com/

261866


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu