Ballina Etiketimet Jetojne

Etiketim: jetojne

A jetojnë vegjetarianët më gjatë? Ja çfarë thotë studimi i fundit

Propagandat për t'u bërë vegjetarianë dhe njerëzit që i binden kësaj ideje po shtohen duke menduar edhe faktin që mund të jetojnë më gjatë. Por...

Femrat në Maqedoni jetojnë më gjatë se meshkujt

Nga numri i përgjithshëm i popullsisë së Maqedonisë, 49.9% janë femra. Të dhënat e publikuara sot të Entit Shtetëror për Statistika (ESHS) tregojnë se...