Ballina Etiketimet Milenko nedelkovski

Etiketim: milenko nedelkovski

Nedellkovskin më nuk do ta shihni në televizion (VIDEO)

Gazetari kontorverz Milenko Nedellkovski është pushuar dhe i është prishur kontrata nga televizioni Kanal 5 dhe më i njejti nuk do t’i ofendojë shqiptarët...

Milenko Nedelkovski me ‘aminin’ e BDI-së edhe në FFM

Para ca ditësh u njoftuam në portalet e internetit se BDI kishte lejuar gazetarin ultranacionalist maqedonas të përbetuarin shqiptarë Milenko Nedelkovski të jetë pjesë...

Nedelkovski bëhet pjestar i grupeve punuese qeveritare (Dokument)

Portali PlusInfo bën të ditur se më 6 korrik, në mbledhjen e Qeverisë së Maqedonisë, me propozim të zv. ministrit për shoqëri informatike dhe...

Lajmet e fundit