Vela: Strukturat kriminale në veri të Kosovës kanë marrë urdhër për përshkallëzimin e situatës

Shef i Stafit në Kabinetin e Presidentes të Republikës së Kosovës, Blerim Vela, ka thënë se strukturat ilegale dhe kriminale të Serbisë në veri të Kosovës kanë marrë urdhër për përshkallëzimin e situatës.

Vela thotë se Serbia mban përgjegjësi të plotë për gjendjen që është krijuar në veri të vendit.

“Strukturat ilegale dhe kriminale të Serbisë në veri të Kosovës kanë marrë urdhër për përshkallëzimin e situatës në terren”, shkroi Vela në Twitter.

“Protestues “paqësor” që përdorin veprime hibride dhe të dhunshme kundër forcave të rendi”.

“Dhuna nuk do të mbizotërojë. Serbia mban përgjegjësi të plotë për përshkallëzimin”.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu