10 thënie inspiruese nga poeti persian Rumi (VIDEO)

Me siguri keni dëgjuar për poetin e njohur persian Rumin ai njihet si nektari i poezisë perse dhe mban një peshë të madhe të filozofisë universale.

Në vazhdim ju mund t’i gjeni të disa prej thënieve më inspiruese të Rumit.

Video:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu