ASH caktoi emrat e drejtorëve, ja kush janë?

Aleanca për Shqiptarët (ASH) ka caktuar emrat e drejtorëve që do të udhëheqin drejtoritë dhe institucionet e tjera që do të udhëheq kjo parti si pjesë e Qeverisë.

Siç mëson INA nga burime zyrtare tashmë janë përzgjedhur emrat e kuadrove që do të jenë drejtorë:

MEPSO Syrja Rashidi

Posta e Maqedonisë – Bujare Abazi

Fondi i Sigurimit Pensional dhe InvalidorArsim Hasani

Drejtor i Spitalit të Tetovës Pëllumb Vela

Drejtor i Klinikës së Neurologjisë Shkup Visar Miftari

Drejtor i Klinikës së Onkologjis në Shkup – Halid Matoshi

Drejtor i Klinikës së Dermatologjisë – Genc Selmani

Drejtor i Klinikës Kozle Tair Tahiri

Drejtor i Klinikës së Gjinekologjisë – Jeton Shaqiri

Drejtor i Klinikës së Oftamologjisë Bekim Tateshi

Shtëpia e Shëndetit Shkup Vullnet Selimi


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu