Bazat më të fuqishme të UÇK-së votuan Zaevin, kështu shkruajnë mediat maqedonase!

Votat shqipëtare të cilat Zaev i morri në keto zgjedhje dhe u rendit i dyti pas Ali Ahmetit vinë nga qyetet dhe fshatrat të cilët luftuan gjatë 2001 .

Në Haracinë LSDM-ja fitoi 2052 vota , shumë më shumë se BDI-ja e cila morri 1456 ose Besa 794 , këta të dhëna tregojnë se në bazën kryesore të UÇK –së në Haracinë LSDM-ja dominoi .

Në Saraj LSDM-ja është parti e cila morri 2973 vota shqipëtare dhe la pas BDI-në dhe Besën .

Kalojmë në Studenican ku asnjëherë dita e zgjedhjeve nuk ka kaluar e qetë të paktën këmi ndëgjuar të shtëna , ndërsa këtë radhë zgjedhjet kaluan në mnyrë të qetë dhe pa incidnente dhe shqipetarët e Studenicanit i dhanë votën Zoran Zaevit.

Poashtu edhe Likova dhe Cairi dy baza të forta të UÇK-së ua dhanë votat e tyre LSDM-së dmth partisë maqedonase opozitare .


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu