Deponia në Dibër kërcënon rëndë shëndetin e qytetarëve

Deponia e qytetit të Dibrës, e cila është vetëm pak metra larg zonave të banimit, vazhdon të jetë një shqetësim i rëndë për banorët.

Qytetarët thonë se deponia është burim i shumë sëmundjeve të rënda, siç është kanceri, dhe se politikanët para çdo cikli zgjedhjesh kanë premtuar se do ta zgjidhin këtë problem, por pas zgjedhjeve e harrojnë.

Por, për disa të tjerë, deponia është burim dhe mundësi për të siguruar mbijetesën, transmeton “Alsat”.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu