Ballina Etiketimet Dibra e madhe

Etiketim: dibra e madhe

Tenton të përmirësojë gabimin e paraardhësit te tij, Duka publikon projektin...

E ashtuquajtura shëtitore, rruga kryesore e qytetit të Dibrës e cila ndërhyrjen e parë e pësoi gjatë mandatit të parë të ish kryetarit të...

Alarmante, ja gjendja skandaloze e një prej rrugëve kryesore të Dibrës...

Problemi i deponisë së mbeturinave në qytetin e Dibrës, degradimi dhe djegia e saj e herëpashershme ka kohë që është një shqetësim i madh...

Dibra e Madhe do rikthehet ashtu siç ka qenë, qytet i...

Dibra e Madhe me plot bindje mund të thuhet se është qyteti më i dëmtuar shqiptar në mbi një shekull nga gjithë ndryshimet e...

Dibër, përfaqësimi i shqiptarëve i mjerueshëm, shqipja nuk respektohet (VIDEO)

Pjesa më e madhe e të punësuarve në institucionet në Dibër janë nga komunat tjera. Kështu reagojnë nga shoqata qytetare “Një dollarë për Dibrën”...

Deponia në Dibër kërcënon rëndë shëndetin e qytetarëve

Deponia e qytetit të Dibrës, e cila është vetëm pak metra larg zonave të banimit, vazhdon të jetë një shqetësim i rëndë për banorët. Qytetarët...

Dibër, fillon vaksinim kundër gripit sezonal

Në njësinë e punës në Dibër në Qendrën për shëndet publik-Ohër, në dy ditët e fundit, prej kur filloi vaksinimi kundër gripit sezonal, e...

Përgjysmohet numri i nxënësve në shkollën e mesme të Dibrës

Në shkollën e vetme të mesme në Dibër vazhdon rënia e numrit të nxënësve. Edhe këtë vit, kapaciteti pranues është plotësuar përgjysëm, kjo si...

Dibra proteston dhe apelon të mos mbyllen fakultetet e disperzuara

Dibra ka reaguar fuqishëm ndaj vendimit të Senatit të Universitetit Shtetëror të Tetovës, përcjell Telegrafi Maqedoni. Kryetari i Këshillit të komunal të Dibrës, Bashkim Mashkuli...

Skandal: Pushteti nuk lejon gjuhën shqipe në Dibër

Edhe pse pjesa dërmuese e popullatës në Dibër ka qenë dhe është shqiptare dhe dygjuhësia është e garantuar me kushtetutë dhe ligje, në një...

Lajmet e fundit