Edhe Crvenkovski goditet nga ntikorrupsioni, ja për çka bëhet fjalë

Kërkesa për shfuqizim të marrëveshjes për qira ka të bëj për dy ish presidentët, bëjnë të ditur nga Komisioni për antikorupsion.

“Duam të ju informojmë se në seancën e sotme të 22 me rradhë u vendos sipas lëndës së hapur për iniciativën e të drejtave dhe privilegjeve që zotërojnë ish presidentët e vendit. Ju informojmë se vendimet kanë të bëjnë për shfuqizim të gjitha marrëveshejve për ish presidentët e vendit”, thuhet kështu në kumtesë.

Ish presidenti Ivanov por edhe Cërvenkovski shfrytëzojnë privilegje nga shteti, krahas qirasë që të dy kanë pagë për tre bashkëpunëtorë, shofer dhe veturë zyrtare.

data-full-width-responsive="true">

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu