Fatmir Limani inçizon me dron shtëpinë dhe familjen e Ali Ahmetit, a do të reagojë policia?

Largimi nga pushteti 20 vjeçar i Fatmir Limanit ku më pas është rreshtuar pas Bilall Kasamit dhe Lëvizjes BESA ka nxjerurr në dritë paturpësinë e një politikani të përmasave miskine të tij. Fatmir Limani duke ia çuar dronin mbi kokën e familjes Ali Ahmetit shihet qartë se sa i etur ka qenë për pushtet dhe vazhdon të jetë.
Ai nuk zgjedhë formë, mekanizma për të arritur qëëlimet e errëta të tij vetëm e vetëm për tu ulur sërish në karriket e pushtetit.

Gjestin e tij duke inçizuar me dron mbi gruan, fëmijet dhe familjen e Ali Ahmetit, njohësit e sigurisë e kanë quajtur si kërcënim të privatësisë së një lideri politik, një kryetari të një partie dhe në fund si një qytetari të Maqedonisë së Veriut që ka të drejtën absolute të jetojë në shtëpinë e tij.

Ky gest i Fatmir Limani ka shkelur edhe të drejtat themelore të njeriut, duke çuar dron mbi kokat e familjes kërcënon dhe frikëson familjen Ahmeti.

Ende nuk dihet nëse autoritet e sigurisë kanë marrë masa për të hetuar se me çfarë droni ka inçizuar dhe cili ka qenë motivi i tij për të shkelur mbi privatëinë e një qytetari të RM-së.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu