Fik i thatë dhe uthull molle, receta që shëron këto sëmundje

Niveli i lartë i yndyrës mund të krijojë shtresa të verdha të indit në formë të pllakave në kapakët e sipërm të syve apo në ndonjë pjesë tjetër të trupit.

Me përparimin e sëmundjes vjen deri te trashja e mureve të enëve të gjakut, arteroskleroza, për të cilën ndikojnë edhe disa faktorë tjerë (duhani, alkooli, nikotina), e si pasojë shfaqen sëmundjet kardiovaskulare, që janë shkaktari lider i vdekjeve në botë.

Nëse keni nivel të lartë të yndyrës në gjak, ju sugjerojmë këtë ilaç natyral.

Përbërësit: Fik të thatë dhe uthull të mollës

Ilaçin e përgatisni, e pini në mëngjes. Merrni tre fiq të thatë dhe i shponi mirë me diçka të mprehtë, e më pas i hidhni në kavanoz ku keni hedhur 2 dcl uthull molle.

Le të qëndrojë gjatë natës, në mëngjes e pini dhe hani fikun. Mbetjen tjetër të uthullës mos e hidhni, sepse mbrëmjen tjetër hidhni dhe tre fiq të tjerë.

Ata 2 dcl uthull e përdorni për 7 ditë. Ditën e tetë hidhni uthull të re dhe e përdorni trajtimin edhe për një javë. Shërimi zgjat 14 ditë.Bota po çmendet për recetën me dy përbërës, që largon yndyrën nga gjaku.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here