Grupi i zjarrit keqpërdor objektin e komunës si zyrë partie për Izet Mexhitin

Grupi i zjarrit ka uzurpuar Komunën e Çairit dhe po keqpërdor hapsirat e komunës për aktivitete partiake në interes të Izet Mexhitit dhe grupit të tij. Të gjitha aktivitetet publike bëhen në objektin e Komunës, ndërsa edhe takimet dhe fotografitë janë nga po të njëjtat hapsira.

Madje, së fundmi edhe video paraqitja e Izet Mexhitit ku bën thirje për tubimin partiak.

Ky është ndër keqpërdorimet më të rënda ligjore, pasi institucionet publike, objektet e komunave nuk lejohet të përdoren për aktivitete partiake.PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu