Grupi i zjarrit mbushi sallën e Teatrit në Shkup

Sot, në Teatrin e Shkupit tubim janë duke mbajtur edhe gratë e Grupit të zjarrit. Pjesë e këtij grupi janë edhe deputetja Merita Koxhaxhiku dhe kryetarja e Forumit të Gruas, Mukadese Hajdari, përcjell TV21.

Qëllimi siç thanë folësit, është të ngritet vlera e gruas, të mos shihet si kuotë, por si cilësi.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu