Ja kush është celulari më i mirë për këtë vit

Celulari më i mirë tani është Samsung Galaxy S9 Plus

Nëse jeni duke kërkuar për të gjetur se cili është smartphone më i mirë i momentit, atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur, ndërsa rregullisht e përditësojmë këtë listë me zgjedhjet më të mira.

Disa njerëz do të habiten nga një pjesëmarrës i ri në tre të parat: Huaëei P20 Pro është një telefon jashtëzakonisht mbresëlënës që ka të gjitha kriteret e gozhduara dhe na ka impresionuar shumë – kontrolloni atë.

Megjithatë, smartphone më i mirë, siç do ta shihni, është Samsung Galaxy S9 Plus, në sajë të një aparati të përmirësuar, ekranit më të mirë dhe dizajnit të bukur të xhamit dhe të metaleve.

Këta janë smartphonet më të mirë që mund të blini në 2018.

1. Samsung Galaxy S9 Plus

2. iPhone X.

3. Huaëei P20 Pro

4. Samsung Galaxy S9

5. Google Pixel 2 XL

6. Huaëei Mate 10 Pro

Një telefon i fuqishëm me një jetë të mahnitshme të baterisë

7. Samsung Galaxy Note 8

Një telefon i shkëlqyeshëm për tifozët e kameras dhe stilusit njësoj

8. LG V30
Një kombinim mbresëlënës i fuqisë dhe performancës

9. Samsung Galaxy S8

10. Huaëei P20

11. iPhone 8 Plus

12. Samsung Galaxy S8 Plus
Një telefon i madh me ekran të madh për më pak para

13. iPhone 8
IPhone i ri më i mirë për ata që dëshirojnë të shpenzojnë më pak

14. Pixel i Google 2
Telefoni me aparatin më të mirë në treg

15. Sony Xperia XZ2
Telefoni i parë që duhet të regjistrojë në 4K HDR /albeu.com/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here