Ja sa deputetë mund të merrnin shqiptarët nëse Maqedonia do të ishte një njësi e vetme zgjedhore (FOTO)

 

Sipas një simulimi, sikur Maqedonia të ishte një njësi e vetme zgjedhore, vota e shqiptarëve do llogaritej ndryshe.

Pasqyra e deputetëve shqiptarë dhe partive politike në parlament nga zgjedhjet në Maqedoni mund të ishte shumë ndryshe krahasuar me gjendjen e tanishme.

InfoShqip i’u sjell tabelën nga e cila mund të vihet re qartë numri i votave dhe deputetëve shqiptarë. Nga kjo tabelë vërehet se si votat e shqiptarëve “digjen”.

Kjo është arsyeja se pse Maqedonia duhet të bëhet një njësi e vetme zgjedhore./InfoShqip.com

 


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu