Këto janë sportistët më të paguar në botë

Cristiano Ronaldo është futbollisti me të ardhurat më të mëdha në botë.
Ylli i Real Madridit, i prinë listës së ‘Forbes’ për sportistët me më të ardhura në botë.
Portugezi kryeson më 88 milionë dollarë fitime në vit, duke lënë pas rivalin e tij, Lionel Messi, që fiton 81.4 milionë euro.

Top 10 sportistët më të paguar në botë sipas ‘Forbes’:

1. Cristiano Ronaldo (Futboll) – $ 88.000.000 (32,000,000 + 56.000.000 sponsorët pagat dhe shpërblimet),

2. Lionel Messi (Futboll) – 81.400.000 (28.000.000 + 53.400.000)

3. LeBron James (basketboll) – 77.200.00 (54.000.000 + 23.200.000)

4. Roger Federer (Tenis) – 67.800.000 (60.000.000 +7800000)

5 Kevin Durant (Basketboll) – 56.200.000 (36.000.000 + 20.200.000)

6 Novak Djokovic (Tenis) – 55.800.000 (34.000.000 + 21.800.000)

7 Kem Newton (NFL) – 53.100.000 (12.000.000 + 41.100.000)

8.Fil Mickelson (Golf) – 52.900.000 (50.000.000 + 2.900.000)

9 Jordan Spit (Golf) – 52.800.000 (32.000.000 + 20.800.000)

10 Kobe Bryant (Basketboll) – 50.000.000 (25.000.000 + 25.000.000)


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu