Kuvendi i Maqedonisë nuk e respekton gjuhën shqipe (FOTO)

Në adresë të Telegrafit në Maqedoni ka arritur një ftesë që kryetari i Kuvendit të Maqedonisë Trajko Veljanovski u është drejtuar me ftesë subjekteve dhe personave të zgjedhur për kremtimin e ditës së çlirimit të Maqedonisë, që shënohet më 11 tetor, ditë në të cilën është edhe festë shtetërore dhe ditë jo pune.

Kremtimi do të mbahet më 10 tetor nga ora 19 në objektin e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë.

Në ftesën e dërguar nuk figuron askund gjuha shqipe e cila është e rregulluar edhe me ligjin për gjuhë./Telegrafi/

ftesa-e-kuvendit-te-maqedonise


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu