Ministria e Financave në Maqedoni rriti pagat e gjithë të punësuarve me 30 për qind

Ministria e Financave në Maqedoni që nga 1 janari, ka rritur pagat e të gjithë të punësuarve në këtë dikaster për 30% ne mënyrë lineare.

Këtë e konfirmoi edhe ministri Fatmir Besimi, i cili u arsyetua se këtë ja lejoi ligji për nëpunës publik dhe të njëjtën e bëri sepse të punësuarit po braktisin vendin e tyre te punës.

Por, ai nuk dha një sqarim se perse nuk do të ndiqet ky trend edhe në institucionet tjera të administratës publike.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu