Ndodh edhe kjo në Maqedoni, voziti me 220 km në orë, Policia e “qerasi” tetovarin

Sot (05.03.2023) ne periudhen kohore prej ora 10:00 deri ora 18:00 ne teritorin e qytetit te Tetoves kishte kontrolle nga ana MPB Tetove ku shume shofere (gjithsej 286) u gj o bit en te cilit ishin me shpejtesi mbi ate te lejuaren.

Prej tyre, 55 automjete lëviznin me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar (TE-32 dhe GV-23), dhe 10 mjete lëviznin me më shumë se 70 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar (TE -7 dhe GV-3) ). Në të njëjtën kohë, 159 tejkaluan shpejtësinë jashtë vendbanimit (TE-96 dhe GV-63), dhe 127 në vendbanim (TE-76 dhe GV-51).

Gjatë kontrollit janë sanksionuar edhe 14 lloje të tjera të kundërvajtjeve në komunikacion (TE-7 dhe GV-7).

MPB Tetovë vazhdon me aktivitetet kontrolluese edhe në periudhën e ardhshme dhe apelon nga drejtuesit e mjeteve që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit, gjë që do të kontribuojë për sigurinë e tyre dhe të gjithë përdoruesve të rrugës.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu